134 Osakoormus Magistri Programmid sisse Kommunikatsioon 2024

Osakoormus Magistri Programmid sisse Kommunikatsioon 2024Filter
    • Barcelona, Hispaania

    Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    See turundust, reklaami ja suhtekorraldust ühendav kraad tutvustab meie üliõpilastele põneva töövahendusprogrammi kaudu professionaalse maailma tegelikkust, samal ajal kui see annab neile kindla ja laiapõhjalise aluse, mis on vajalik tulevaste äriprofessionaalidena edukaks toimimiseks. suhtlemine.

    • Washington, Ameerika Ühendriigid

    Osakoormus

    20 Kuud

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Planeerige strateegilisi kampaaniaid, koostage veenvaid sõnumeid ja sihtige tõhusalt ainulaadseid sihtrühmi Ameerika Ülikooli strateegilise kommunikatsiooni magistrikraadiga. Kasutage digitaalseid ja sotsiaalseid tööriistu ja platvorme, et tagada oma sõnumite mõju. Süvendage oma teadmisi, keskendudes propageerimisele ja sotsiaalsele mõjule või digitaalsetele suhtlusstrateegiatele ja analüüsidele. Kui teil on lugude jutustamise kindel alus, täidate selle programmi, mis on ette valmistatud äri, turunduse ja poliitika võimaluste jaoks

    • Charlotte, Ameerika Ühendriigid

    Osakoormus

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Queens University of Charlotte'i online-meistrikraad kommunikatsioonis paari tõestanud põhimõtteid, vahendeid ja taktikaid uute ja esilekerkivate meediasuundadega.

    • Online USA

    Osakoormus

    1 aasta

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Kommunikatsiooni magister pakub praktilisi ja rakenduslikke teadmisi, mida õpetavad tõhusa kommunikatsiooni õppinud sotsiaalteadlased ja seda kasutavad praktikud. Valikained võtavad õpilasi vastu, tegeledes tegelike kommunikatsiooniprobleemidega, arendavad kasutatavaid suhtlusoskusi ja loovad tugeva portfelli. Tööstuse eksperdid pakuvad klassiruumis reaalmaailma õppetunde, kogemusi ja parimaid tavasid.

    • Fairfield, Ameerika Ühendriigid

    Osakoormus

    2 aastat

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Keskendudes teooriale ja praktikale, aitab Sacred Heart University 100% veebipõhine magistrikraad strateegilise kommunikatsiooni ja avalike suhete programmis omandada teadmisi ja kogemusi, mida vajate oma karjääri edendamiseks juba kahe aasta jooksul paindliku, osalise tööajaga graafikus . See uuenduslik programm valmistab teid vastama dünaamilise meediamaastiku nõudmistele, andes teile professionaalsed oskused tõhusaks suhtlemiseks mitmel platvormil.

    • Wellington, Uus-Meremaa

    Päevane õpe, Osakoormus

    12 Kuud

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Täiendage oma tõlkeoskusi ja õppige tundma keelte ja kultuuridevahelise suhtluse üliolulist rolli. Valmistuge karjääriks kasvavas keeleteenuste sektoris ja mujal.

    • Livingston, Ameerika Ühendriigid

    Päevane õpe, Osakoormus

    1 aasta

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Lääne-Alabama ülikooli integreeritud turunduskommunikatsiooni veebipõhise magistrikraadi kaudu äri, reklaami ja kommunikatsiooni ristumiskoht. Taskukohases paindlikus vormingus saate valmistuda juhtimisrollideks turunduses, kommunikatsioonis, ajakirjanduses, meedias, reklaamis, avalikes suhetes, sotsiaalmeedias.

    • Manchester, Suurbritannia

    Päevane õpe, Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Saate kasu tipptasemel lähenemisviisidest kultuuridevahelise teadlikkuse ja suhtlemisoskuste uurimisel.

    • Villanueva de la Cañada, Hispaania
    • Arapiles, Hispaania

    Päevane õpe, Osakoormus

    9 Kuud

    Ülikoolilinnakus

    Hispaania keel

    UAX Rafa Nadali spordikooli spordiajakirjanduse magistrikraadiga spetsialiseerute kõrgeimal tasemel spordiajakirjandusele, mõistes spordisisu loomist, haldamist ja edastamist, hõlmates kõiki spordialasid ja nende suhtlusmudeleid. Õpid digitaalset meediat, uusi platvorme ja kõige tõhusamaid sporditurundusstrateegiaid.

    • Online

    Osakoormus

    12 Kuud

    Segatud, Kaugõpe

    Hispaania keel

    Kommunikatsioonihalduse veebimagister aitab teil arendada võtmejuhtimisoskusi, et juhtida mainet ja ettevõttesuhtlust digiajastul edukalt, hallata brändi strateegilise visiooniga ja teostada jätkusuutlikku juhtimist, mis lisab ka ühiskonnale väärtust.

    • Malmö, Rootsi

    Osakoormus

    2 aastat

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Selles programmis, kus õppevorm püüab olla kursuse sisule sobilik, seisneb edasiliikumine nii rühma dünaamilises protsessis kui ka kursuste koostamises endas. Aine multidistsiplinaarne olemus tähendab, et sama sisu peaks andma põhjalikke teadmisi erineva taustaga õpilastele.

    • Barcelona, Hispaania

    Päevane õpe, Osakoormus

    9 Kuud

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Kommunikatsiooni magistriõppes & Tulevikumarketing õpetab õpilastele kõige edukamaid viise integreeritud, mitmekanalilise kommunikatsiooni- ja turunduskampaania planeerimiseks ja käivitamiseks rahvusvahelisel tasandil. Kommunikatsiooni magistriõppes & Tulevikumarketingi programm õpetab õpilastele kõige tõhusamaid turundusmeetodeid. See magistriõpe sisaldab õpetusi juhtimise, globaalse äristrateegia, digitaalse ja uuendusliku turunduse, brändikommunikatsiooni, samuti trendide uurimise ja turuanalüüsi valdkonnas.

    • London, Suurbritannia

    Päevane õpe, Osakoormus

    45 nädalaid

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    MFA-kommunikatsiooni programm uurib põhilisi viise, kuidas kommunikatsioon meie elu kujundab, ja kasutab neid teadmisi, et arendada uusi viise maailma kogemiseks, suhtlemiseks ja suhtlemiseks. Programm annab ruumi vestlusele, kultuuridevahelisele vahetusele, uutele ideedele ja erinevatele häältele. Te uurite kommunikatsioonipraktikate sotsiaalset, poliitilist, keskkonnaalast ja filosoofilist mõju ning seda, kuidas need võivad avalduda teie valitud praktikavaldkonnas.

    • Online

    Päevane õpe, Osakoormus

    18 Kuud

    Kaugõpe

    Inglise keel

    See topelt professionaalselt akrediteeritud (DMI ja CIM) MSc strateegilise digitaalse turunduse kursus õpetab teile turunduses tänapäeval kasutatavaid põhiprintsiipe ja -oskusi. Arvestades pidevalt arenevat turundusmaastikku, on see kursus mõeldud professionaalsetele turundajatele, kes soovivad liikuda kõrgematele ametikohtadele. See pakub täiendavaid teadmisi turunduse uusimate suundumuste kohta, nagu suurandmed, kasutajakogemus (UX), Martech ja AI, lisaks oskused brändi loomisel, juhtimisel ja digitaalsel loovusel.

    • Groningen, Holland

    Päevane õpe, Osakoormus

    2 aastat

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel, Hollandi keel

    Teadushariduse ja kommunikatsiooni magistrikraad pakub väga interaktiivset ja interdistsiplinaarset ülemaailmset õppekava koos hariduse ja kommunikatsiooniga, viimane on suuresti praktikapõhine. Lähete õppima rahvusvahelises kontekstis, kus on olnud kaks Nobeli preemia laureaati: Ben Feringa (keemia, 2016) ja Frits Zernike (füüsika).