14 Osakoormus Magistri Programmid sisse Sotsiaalmeedia 2024

Osakoormus Magistri Programmid sisse Sotsiaalmeedia 2024Filter
    • Barcelona, Hispaania

    Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Pärast programmi edukat testimist ja hindamist saavad üliõpilased INSA Business, Marketing & Communication School digitaalse ja sotsiaalse meedia turunduse magistriõppe, kui seal on minimaalne osalemismäär.

    • UK Online, Suurbritannia

    Päevane õpe, Osakoormus

    18 Kuud

    Kaugõpe

    Inglise keel

    See strateegilise turunduse magister (digiturundus ja sotsiaalmeedia) on karjäärile keskendunud kraad, mille annab Londoni äri- ja rahanduskool (LSBF) ja mille annab välja rahvusvaheline telemaatikaülikool UNINETTUNO.

    • Madrid, Hispaania

    Osakoormus

    12 Kuud

    Kaugõpe

    Hispaania keel

    See on suunatud kõigile inimestele, kes soovivad luua, hallata, modereerida, arendada ja juhtida virtuaalseid kogukondi, pidada kontodel arvestust ja tõlgendada mõõdikute aruandeid, et hinnata mis tahes kaubamärgi või ettevõtte ROI-d. Nii kogukonnajuhi kui ka sotsiaalse meedia profiil on nõudlik igat tüüpi organisatsioonide ja ühe kõige tulevikuga elukutse osas.

    • Athens, Kreeka
    • Online

    Päevane õpe, Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Digitaalse kommunikatsiooni ja sotsiaalmeedia magistrikraad on loodud selle turu kasvava vajaduse rahuldamiseks.See on spetsiaalne kraadiõppe programm üliõpilastele, kes soovivad kavandada, kujundada, rakendada ja hinnata digitaalse suhtluse ja sotsiaalmeedia strateegiaid era-, avalikus ja mittetulunduslikus keskkonnas.Tänu tipptasemel ja interdistsiplinaarsele õppekavale aitab see programm teil luua kõik oskused, et olla edukas digitaalses ja sotsiaalmeedia keskkonnas.

    • Milan, Itaalia

    Päevane õpe, Osakoormus

    6 Kuud

    Segatud, Kaugõpe

    Itaalia keel, Inglise keel

    Veebiturunduse ja sotsiaalmeedia kapten on koolituskursus, mis on mõeldud neile, kes soovivad teada kõiki veebi- ja sotsiaalmeediavaldkonna erialasid, olles teadlikud asjaolust, et veebiturunduse maailma kõige edukamad tegevused põhinevad integreerimine mitme kanali panus. Nii need, kes vastutavad kogu ettevõtte sotsiaalse veebistrateegia eest, kui ka need, kes tegutsevad hoopis teatud valdkondades, nagu SEO, SEM või sotsiaalne, peavad oma tegevuse elluviimisel mõistma kõiki eelnevaid ja järgnevaid tegevusi. viia oma panus kooskõlla teiste spetsialistide tehtud tegevustega. Veebiturunduse ja sotsiaalmeedia veebimeister on otse-eetris saadaval nii õhtuses väljaandes (kell 19-22.30) kui ka päevases väljaandes (kell 14.30-18) ja tellimisel, mida tuleb teie reserveeritud alal igal ajal jälgida. See võimaldab teil integreerida 4 kuni 12 kuud osalise tööajaga reaalset praktikat (töökogemus) nii Digital Coach® Schooliga kui ka mõnes meie partnerfirmas, mis on saadaval nii noortele (äsja keskkooli lõpetanud, hiljuti lõpetanud kui ka igal juhul tööd otsivad) ja eakatele inimestele eesmärgiga vahetada töökohta, ümberõppida või spetsialiseeruda veebiturunduse, veebiturunduse ja sotsiaalmeedia turundusvahendite ja -kanalite kasutamisele.

    • Naples, Itaalia
    • Rome, Itaalia
    • + 1 more

    Osakoormus

    4 Kuud

    Kaugõpe, Ülikoolilinnakus

    Itaalia keel, Inglise keel

    Kommunikatsiooni, sotsiaalmeedia ja digitaalse turunduse magistrikraad on tipptasemel ja revolutsiooniline haridustee, mille eesmärk on koolitada eksperte digitaalse turunduse ja veebipõhise ettevõttesuhtluse valdkonnas. See programm eristub traditsioonilistest digitaalse turunduse kursustest, pakkudes rikkalikumat ja integreeritumat hariduskogemust. See keskendub konkreetselt sotsiaalmeedia turundusstrateegiatele, veebireklaamidele ja veebipõhistele tekstikirjutamise põhimõtetele, mis on üles ehitatud nii, et see kasutab ära kõige arenenumad suhtlustehnikad ja sektori viimased uuendused. \n\n Platvormid nagu Facebook, Google Plus, YouTube, X (varem tuntud kui Twitter) ja Google Adwords muutuvad teie eriala jaoks asendamatuteks tööriistadeks, mis võimaldavad teil oskuslikult navigeerida digitaalse turunduse tohutus maailmas. \n\n Selle magistriõppega on teil võimalus õppida, kuidas neid platvorme tõhusalt kasutada edukate reklaamikampaaniate loomiseks, ettevõtte veebis kohaloleku haldamiseks ning sihtrühma tabava ja kaasava digitaalse suhtluse loomiseks. \n\n Ära jäta kasutamata võimalust tõsta oma karjääri ja saada digitaalse turunduse sektori liidriks. Registreeruge kohe kommunikatsiooni, sotsiaalmeedia ja digitaalse turunduse magistriõppesse ja alustage oma teekonda edu poole. Astuge esimene samm digitaalse suhtluse tuleviku suunas. Liituge meiega ja muutke oma kirg elukutseks.

    • Madrid, Hispaania

    Osakoormus

    12 Kuud

    Kaugõpe

    Hispaania keel

    Digitaalse turunduse ja sotsiaalvõrgustike ülikooli magistrikraad (ametlik) on ülimalt praktiline programm, mis keskendub üliõpilase tööalase konkurentsivõime tõstmisele ja mis annab nii strateegilisi kui ka tegevusalaseid teadmisi ühes viimastel aastatel kõige enam kasvanud valdkonnast. organisatsioonide valdkonnas: turundus digikanalites ja sotsiaalvõrgustikes avalikkusega suhtlemise elemendina.

    • Madrid, Hispaania
    • Online Spain

    Päevane õpe, Osakoormus

    12 Kuud

    Kaugõpe, Ülikoolilinnakus

    Hispaania keel

    Digitaalse turunduse ja sotsiaalmeedia magistriõppe eesmärk on koolitada tipptasemel spetsialiste, et nad saaksid digitaalsete kanalite kaudu edukalt rakendada ja arendada turundusstrateegiaid, mis aitavad ettevõtte eesmärke saavutada. Ja seda kõike väga praktilisest vaatenurgast, kus üliõpilane puutub kokku Hispaania parimate digitaalse turunduse professionaalidega, kes näitavad neile sektori uusimat teavet.

    • Utrecht, Holland

    Päevane õpe, Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Uue meedia ja digitaalkultuuri üheaastase magistriprogrammi jooksul süvenete paljudesse aspektidesse, mida tähendab elada uue meedia ajastul. Kogenud teadlaste juhendamisel aitate läbi viia uurimisprojekte ja õpite kriitiliselt mõtisklema selle üle, kuidas sotsiaalmeedia, andmed, mängud, Interneti-aktivism, rakendused, andmete visualiseerimine, mobiilseadmed, algoritmid ja osalusplatvormid kujundavad tänapäeva kultuure.

    • Cleveland, Ameerika Ühendriigid

    Päevane õpe, Osakoormus

    12 Kuud

    Kaugõpe

    Õiguskantsleri Ülikool pakub Masters of Management Social Media Marketing. Nende programmide eesmärk on anda töö professionaalne võimalus paindlik, reaalmaailma haridus.

    • Winchester, Suurbritannia

    Päevane õpe, Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    Meie dünaamiline sotsiaalmeedia haldamise magistrikursus pakub praktiliste juhtimisoskuste ja teoreetiliste teadmiste kombinatsiooni, et valmistada teid ette põnevaks karjääriks sotsiaalmeedia dünaamilises maailmas. Uue kraadiõppena valmistab kursus ette juhtimisprofessionaaliks, kes suudab liikuda kiiresti arenevas sotsiaalmeedia maailmas nii riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. Meie lähenemisviis ühendab tipptasemel teooriad tänapäevaste juhtumiuuringutega reaalsete olukordade kohta kogu maailmast.

    • Gainesville, Ameerika Ühendriigid

    Päevane õpe, Osakoormus

    16 Kuud

    Kaugõpe

    Inglise keel

    Meie esimene omataoline sotsiaalmeedia magistrikraad on palju enamat kui lihtsalt teadmine, kuidas kasutada praeguseid sotsiaalmeedia platvorme. Õpetame, kuidas läheneda sotsiaalmeedia turundusele terviklikult, ühendades kirjutamise, videote tootmise ja bränditurunduse terviklikku veebiprogrammi. Õpetame teile, kuidas kasutada teadusuuringuid sisu loomise edendamiseks, kuidas luua tõhusaid reklaami- ja suhtekorralduskampaaniaid ning kuidas kasutada uusi ja arenevaid tehnoloogiaid oma publikuni jõudmiseks. Kõige tähtsam on see, et me õpetame teile, kuidas ühendada kõik need oskused, et luua loomingulisi narratiive, mis köidavad teie sihtrühma ja loovad sisuka kaasamise.

    • London, Suurbritannia

    Päevane õpe, Osakoormus

    1 aasta

    Ülikoolilinnakus

    Inglise keel

    GCU London rahvusvahelised diplomaatiaprogrammid on kavandatud vastama kasvavatele maailmaturu vajadustele diplomaatia, rahvusvahelise äri, rahvusvahelise julgeoleku ja rahvusvahelise suhtluse valdkonnas. Nendes valdkondades on asjakohase arusaamise arendamine ja asjakohaste oskuste omandamine muutunud oluliseks rahvusvahelise suhtluse tõhusaks juhtimiseks nii avalikul kui ka erasektoril.

    • Milan, Itaalia

    Päevane õpe, Osakoormus

    Kaugõpe

    Itaalia keel

    Tere, meeldiv tutvuda! Minu nimi on Roberta de Martino ja ma olen digitaaltreener ja kommunikatsiooni lektor. Hoolitsen ettevõtete ja nende eesmärkide saavutamise eest, olen probleemide lahendaja ja loov disainer. Olen kommunikatsioonibüroode ja ürituste loov konsultant ning õpetan akadeemiates ja kutseinstituutides. Ootan teid oma "Sotsiaalmeedia turundusspetsialisti diplomiga magistriõppe tundides", et üheskoos uusi eesmärke saavutada.